راهنمای ارتقاء سختافزاری لپتاپ
بسیاری از لپتاپها توانایی ارتقاء برخی از سختافزارهای خود را دارند. این راهنمای ارتقاء سختافزاری لپتاپ آسان خواهد بود در این مقاله به برخی از موارد و موانعی که با آن رو به رو می شوید را بیان کرده ایم امیدواریم از این مقاله که در رابطه با آموزش تعمیر لپ تاپ است کمال بهره و استفاده را ببرید.
اگر به دنبال شغلی پردرآمد هستید پس حتما در دوره های آموزش تعمیرات کامپیوتر و آموزش تعمیر لپ تاپ شرکت کنید و پس از پایان دوره مدرک معتبر از سازمان فنی حرفه ای کشور دریافت کنید.
نصب رم:
اگر بورد اصلی لپتاپ شما اسلات اضافی برای رم دارد، قرار دادن رم به آسانی خرید آن و قراردادنش در همان اسلات خالی خواهد بود ولی اگر لپتاپ اسلات خالی نداشته باشد باید رم فعلی را جدا کرده آن را با رم تازه تر تعویض کنید، ولی نکتهی مهمی که پیش از خرید رم جدید میبایست در نظر داشته باشید حداکثر حجم پشتیبانی شده و میزان فرکانس مناسب برای هر اسلات است که اطلاعاتی از این دست را معمولاً در سایت سازنده محصول میتوان پیدا کرد.
ارتقاء هارد دیسک :
لپتاپی های قدیمی از هاردهای مکانیکی استفاده میکنند که می توان آن ها را با هاردهای SSD به آسانی تغییر داد.به یاد داشته باشید که قبل از تعویض هادر دیسک باید از اطلاعات خود بکاپ تهیه کنید.به یاد داشته باشید که حداقل شرط لازم برای تعویض هارد دیسک این است که لپتاپ از اتصالات ساتا پشتیبانی کند.
ارتقاء پردازندهی یا CPU و پردازندهی گرافیکی (GPU) نیز ممکن است در برخی لپتاپها امکانپذیر باشد؛ ولی کار ساده ای نیست. شما میبایست قبل از خرید و نصب هر قطعهای، به اندازهی کافی در مورد پشتیبانی لپتاپ شما و BIOS آن از قطعات جدید، تحقیق نمایید به دلیل این که CPU و GPU گرمای زیادی تولید می کنند بنابر این بهتر است از فن های سیستم هم ارتقاء دهید که سیستم با مشکل مواجه نشود.تمامی این موارد فقط بخشی از موانع و مشکلاتی هستند که شما در ارتقاء سیستم خود با آن روبه رو می شوید و میبایست پیش از هر تصمیم گیری به خوب فکر کنید.
مطالب مرتبط: