آموزش سیستم اعلام حریق

ما خدمات اعلام حریق و هشدارهای ساختمانی را به شما آموزش می دهیم. سیستم اعلام حریق به شما کمک می کند تا در صورت وقوع آتش سوزی در محل زندگی یا کار شما به شما هشدار دهد. اکثر سیستم های اعلان حریق ممکن است به طور غیرمنتظره ای نیاز به تعمیر داشته باشند. تهران پایتخت توانایی آموزش دهی به طیف گسترده ای از سیستم های ایمنی، ساختمان و اعلام حریق را دارد. هدف اصلی این دوره این است که تعمیر و نگهداری، سرویس و نصب پانل های اعلام حریق را بصورت کاملا حرفه ای و عملی به شما بیاموزد. اعلام حریق اغلب بدیهی تلقی می شود اما در واقع یک ویژگی ایمنی حیاتی در یک ساختمان است. هدف از سیستم اعلام حریق تشخیص آتش سوزی در مراحل اولیه به اندازه کافی است تا افرادی که در معرض خطر هستند بتوانند از آنجا خارج شوند یا آتش خاموش شود تا از خسارات مالی گسترده جلوگیری شود.

فیلم معرفی
پادکست معرفی
آموزش حضوری یا مجازی آموزش حضوری یا مجازی

امکان یادگیری دوره بصورت حضوری یا مجازی

مدرک بین المللی و رسمی مدرک بین المللی و رسمی

دریافت مدرک معتبر فنی حرفه ای و بین المللی دوزبانه

تجدید دوره رایگان تجدید دوره رایگان

تضمین تا یادگیری کامل

شهریه اقساطی شهریه اقساطی

پرداخت شهریه تمامی دوره ها بصورت اقساطی در طول دوره

پشتیبانی حرفه ای پشتیبانی حرفه ای

پشتیبانی مادام العمر توسط اساتید حرفه ای و مجرب

خوابگاه خوابگاه

ارائه بهترین خوابگاه برای کاراموزان شهرستانی

سرفصل های دوره آموزشی
سیستم های دستی سیستم های اتوماتیک سیستم اعلان حریق هوشمند اجزای سیستم اعلان حریق آشکارسازی های دودی دیود نوری آشکار ساز دتکتور دودی نوری دتکتور دودی نوری کانالی دتکتور دودی بدون سیم آشکار سازی دودی لیزری دتکتور دودی استنشاقی دتکتور حرارتی دتکتور حرارتی دمای ثابت دتکتور حرارتی مرکب دتکتورهای حرارتی خطی تجهیزات هشداری شنیداری تجهیزات هشدار دهنده دیواری
↓ اسکرول کنید ↓
هزینه دوره
قیمت دوره عمومی آموزش نصب سیستم اعلام حریق
3.200.000 تومان
ظرفیت 10 نفر مدت زمان 8 ساعت
قیمت دوره نیمه خصوصی آموزش نصب سیستم اعلام حریق
6.000.000 تومان
ظرفیت 6 تا 8 نفر مدت زمان 8 ساعت
قیمت دوره مجازی آموزش نصب سیستم اعلام حریق
2.200.000 تومان
قیمت دوره عمومی آموزش نصب سیستم اعلام حریق آدرس پذیر
4.200.000 تومان
ظرفیت 10 نفر مدت زمان 8 ساعت
قیمت دوره نیمه خصوصی آموزش نصب سیستم اعلام حریق آدرس پذیر
6.000.000 تومان
ظرفیت 6 تا 8 نفر مدت زمان 8 ساعت
قیمت دوره مجازی آموزش نصب سیستم اعلام حریق آدرس پذیر
3.200.000 تومان
اطلاعات خوابگاه
اتاق‌های 2تخته، 4تخته و 6تخته مجهز به تخت، ملحفه، کمد، یخچال، تلویزیون سرویس بهداشتی و حمام ماشین لباسشویی عمومی در هر طبقه خوابگاه در غرب، مرکز و شرق تهران dorm
اطلاعات شهریه
300 هزار تومان بابت رزرو هر دوره پرداخت اقساطی اعطای وام خصوصی، عمومی و نیمه خصوصی بهترین قیمت ممکن dorm
arrow
در ارتباط باشید
سوالی دارید؟ مشاورین ما به شما کمک میکنن

کافیست تا فرم زیر را تکمیل کنین تا مشاورین مجتمع فنی تهران پایتخت با شما عزیزان در سریعترین زمان ممکن تماس بگیرن.

آشنایی با استاد دوره
مدرس دوره سیستم اعلام حریق کارشناس شبکه کامپیوتر

مدرس دوره سیستم اعلام حریق
نمونه سوالات آزمون
جهت دریافت ایمیل خود را وارد نمایید
درباره دوره " آموزش سیستم اعلام حریق " بیشتر بخوانید

این دوره آموزشی در مجتمع فنی تهران پایتخت، شما را با انواع سیستم های اعلام حریق در حال استفاده، اجزا و عملکرد آنها و نحوه مدیریت فعال سازی اعلام حریق و همچنین تعمیر آنها آشنا می کند. همچنین پس از اتمام دوره تمامی کاراموزان یک گواهینامه معتبر دریافت خواهند کرد.

آنچه شما یاد خواهید گرفت مجموعه ای شامل: مقدمه ای بر اجزا و عملکرد سیستم های اعلام حریق، انواع سیستم های اعلام حریق و طراحی آشکارسازها، بهره برداری و نگهداری سیستم اعلام حریق، فعال سازی اعلام حریق و مدیریت هشدار و… خواهد بود.

سرفصلهای آموزش اعلام حریق آدرس پذیر عبارتند از:

  1. معرفی سیستم اعلام حریق: در این بخش، سیستم‌های مختلف اعلام حریق معرفی می‌شوند، از جمله سیستم‌های دودسنجی، حرارت‌سنجی و آدرس‌پذیر.
  2. عملکرد سیستم اعلام حریق آدرس پذیر: در این بخش، عملکرد و قابلیت‌های سیستم اعلام حریق آدرس پذیر توضیح داده می‌شود. این سیستم قادر است به صورت دقیق موقعیت حریق را تشخیص دهد و اطلاعات آن را به پست اطفاء حریق و گروه‌های امداد مربوطه ارسال کند.
  3. نحوه نصب و راه‌اندازی سیستم: در این بخش، نحوه نصب و راه‌اندازی سیستم اعلام حریق آدرس پذیر شرح داده می‌شود. این شامل نصب سنسورها، اتصال به سیستم مرکزی و تنظیمات مورد نیاز است.
  4. عیب‌یابی و نگهداری سیستم: در این بخش، روش‌های عیب‌یابی و نگهداری سیستم اعلام حریق آدرس پذیر آموزش داده می‌شود. این شامل بررسی منظم سنسورها، تست سیستم و تعمیرات احتمالی است.
  5. آموزش عملیات: در این بخش، عملکرد سیستم در شرایط واقعی آموزش داده می‌شود. شامل تشخیص حریق، فعال‌سازی سیستم اعلام حریق آدرس پذیر و ارتباط با پست اطفاء حریق است.
  6. قوانین و مقررات: در این بخش، قوانین و مقررات مربوط به نصب و استفاده از سیستم اعلام حریق آدرس پذیر توضیح داده می‌شود. این شامل استانداردها و دستورالعمل‌های ایمنی مربوط به حریق است.
  7. آموزش اضطراری: در این بخش، آموزش‌های اضطراری برای استفاده در صورت وقوع حریق آموزش داده می‌شود. شامل استفاده از دستگاه‌های اطفاء حریق، خروج از ساختمان و اطلاع رسانی به مراجع مربوطه است.

سیستم دستگاه اعلام حریق آدرس پذیر شامل بخش‌های زیر است:

  1. سنسورها: این بخش شامل سنسورهای دودسنجی و حرارت‌سنجی است. سنسورها مسئول تشخیص حریق هستند و در صورت تشخیص دود یا افزایش دما، سیگنال اعلام حریق را به سیستم مرکزی ارسال می‌کنند.
  2. سیستم مرکزی: این بخش مسئول دریافت سیگنال‌های اعلام حریق از سنسورها و ارسال آنها به پست اطفاء حریق و گروه‌های امداد مربوطه است. همچنین، در صورت تماس با پست اطفاء حریق، اطلاعات لازم را درباره موقعیت حریق و وضعیت ساختمان به آنها ارائه می‌دهد.
  3. پست اطفاء حریق: این بخش مسئول تعیین نیروهای اطفاء حریق و ارسال آنها به محل حادثه است. در صورت دریافت سیگنال اعلام حریق، پست اطفاء حریق برای مبارزه با حریق به محل مورد نیاز اعزام می‌شود.
  4. گروه‌های امداد: این بخش شامل گروه‌های امداد مربوطه است که در صورت وقوع حریق، اعضای آنها برای کمک به پست اطفاء حریق و اجلای افراد در معرض خطر فعال می‌شوند.
  5. دستگاه‌های اطفاء حریق: این بخش شامل دستگاه‌های اطفاء حریق مانند آتش‌نشانی و اسپرینکلر است. این دستگاه‌ها برای خاموش کردن حریق و جلوگیری از گسترش آن استفاده می‌شوند.
  6. سیستم اطلاع رسانی: این بخش مسئول اطلاع رسانی به مراجع مربوطه در صورت وقوع حریق است. این شامل اطلاع رسانی به مراکز امداد و نجات، مدیران ساختمان و سایر افراد مربوطه است.

هر یک از این بخش‌ها نقش مهمی در عملکرد سیستم دستگاه اعلام حریق آدرس پذیر دارند و با همکاری و هماهنگی، به تشخیص و مبارزه با حریق‌ها کمک می‌کنند.

سیستم اعلام حریق چیست؟

سیستم اعلام حریق متشکل از تعدادی دستگاه است که باهم کار می کنند تا با استفاده از دتکتورهای حرارتی و دتکتورهای دودی خطر آتشسوزی را تشخیص داده و هشدار دهند. این خطر عبارت است از: دود، آتش، انباشت منوکسید کربن و یا مواد دیگر. زنگ هشدار این سیستم می تواند به صورت آژیرهای بلند موتور سواری و یا چراغهای هشدار چشمک زن با نور قوی و رنگی باشد.

سیستم تشخیص آتشسوزی امروزی شامل کنترل پنل اعلام حریق مرکزی می باشد که درواقع مغز سیستم است و می تواند تصمیم گیریهای سریع را انجام دهد.ذدتکتورهای دودی و حرارتی عضوی از این سیستم میباشند که بنا به طراحی سیستم به تعداد مشخص و نوع خاص در مناطق مختلف ساختمان کارگذاشته می شوند. اینها همان دتکتورها و یا آشکارسازهای دود حرارت نام میگیرند. این عناصر مهم خطر را شناسایی کرده و سپس به کنترل پنل مرکزی سیگنال هشدار ارسال می کنند. سیستم کنترل پنل مرکزی اطلاعات را پردازش کرده و سپس و دستگاههای بصری و صوتی هشدار مربوطه را فعال می کند.

اهمیت استفاده از سیستم های اعلام حریق

سیستم های آتش نشانی در هسته سیستم های امنیتی، چه در خانه و چه در محیط های اداری و تجاری  قرار دارند، این سیستم ها می توانند مستقیماً مسئول زندگی و مرگ باشند. هر خانه ایی که ساخته می شود باید دارای سیستم های امنیتی تشخیص و اطفا هوشمند حریق باشد، مخصوصا در بخش های اصلی ساختمان  (راه های فرار هنگام خطر) و بخش های پر خطر داخل خانه مانند آشپزخانه ها. برای مکانهای تجاری و اداری و مکانهایی که با ارتفاع 5 طبقه به بالا ساخته می شوند نصب سیستم های اعلام حریق اجباری است.

نصب و سرویس دهی سیستم ها باید بطور منظم  کنترل شود . این قانون است که سیستم های هشدار آتش باید هر 3 ماه توسط یک شرکت متخصص  سرویس دهی شوند تا از کارکرد درست آنها اطمینان حاصل شود . با وجود مشاغل دارای بیمه نامه، تقریباً 80٪ مشاغل که به دلیل آتش سوزی به شدت آسیب دیده اند هرگز بهبود نمی یابند. دلیل این امر این است که در حالی که یک ادعا و بازسازی در حال اداره است، شما هیچ جایی برای فروش محصول خود ندارید ، هیچ پولی وارد کار نمی شوید و تامین کنندگان و کارمندان به دنبال پول خود هستند. نوع متعارف از سیستم های اعلام حریق :ساده ترین سیستم های آتش نشانی در شماسایی آتش  هستند. آنها با زنگ شنیداری و بصری، هشدار افراد در ساختمان را با خبر می کنند. آنها نمی توانند بطور جداگانه تشخیص دهند که کدام ردیاب واحد کنترل را فعال کرده است، آنها تنها می توانند  به شما  بگویند کدام منطقه سیستم را فعال کرده است. نوع آدرس پذیر از سیستم های اعلام حریق: این نوع سیستم به هر ردیاب روی سیستم، شماره یا آدرس اختصاصی می دهد. بنابراین، کنترل پنل، و به همین دلیل آتش نشانان، محل دقیق زنگ هشدار را که آدرس آن در یک نمودار نشان داده شده است، می دانند. آشکارسازهای آدرس پذیر هوشمند اطلاعاتی راجع به میزان دود موجود در منطقه ردیابی خود ارائه می دهند تا سیستم در صورت وجود شرایط پر خطر  در آن منطقه (احتمالاً با توجه به زمان روز یا شب و خوانش ردیاب های منطقه اطراف) بتواند تصمیم خود را جهت فعال کردن زنگ های هشدار بگیرد. آشکارسازهای دود در متداول ترین نوع واحد نوری، نور توسط ذرات دود روی یک فوتوسل پراکنده می شود و زنگ خطر را آغاز می کند. یک آشکارساز گرما از آتش سوزی در یک آشپزخانه یا محل کار (یعنی خانه دیگ بخار، اتاق رختشویی، گاراژ) اطلاع می دهد، در جایی که ممکن است دتکتور دود مناسب نباشد. این امر به تخلیه ساختمان و یا در صورت امکان آتش سوزی فرصت بیشتری می دهد. آشکارسازهای گرمای با افزایش سریع در هر دقیقه، صرف نظر از دمای شروع کار، کار می کنند. این نوع آشکارساز می تواند در شرایط آتش سوزی در دمای پایین تر از حد ممکن در صورت ثابت بودن آستانه کار کند. شستی های سیستم اعلام حریق در صورت مشاهده آتش، قبل از آشکارسازهای زنگ دار، توسط سرنشینان ساختمان برای اطلاع دیگران از وجود آتش استفاده می شود.

ویژگی های سیستم های اعلام حریق

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 4.7]
ثبت نام
دیدگاه کاربران

بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها